Novogodisnja Akcija 10 do 15% popusta

Zdravo Akcija Novogodišnja Jednako Samo zdrava matematika Jednako Element Minus Jedini pozitivan minus Minus Element Plus Za maksimalne rezultate Plus Element

Platite jednu nedelju sada i jedite celog januara uz dodatne popuste od 10% i 15%

Slave su prošle, ali i dalje traje period prejedanja tokom novogodišnjih i božićnih praznika. Ukoliko želite da održite ravnotežu u ishrani i onemogučite sebi da klonete u iskušenje bogate i raznovrsne božićne trpeze, pripremili smo za vas veliku prazničnu akciju popusta na naše zdrave pakete ishrane – plus, minus i jednako.

Platite sada jednu nedelju, a ostatak u sledećem mesecu i jedite povoljno od januara

Želite da smršate posle Božića i izbacite sve nezdrave namirnice? Praznična akcija je odlična prilika za to!

Rezervišite svoj januarski paket zdrave ishrane tako što ćete sada platiti samo jednu nedelju, a preostale nedelje u januaru platićete nakon Božića.

Ostvari dodatnih 15% popusta na mesečni meni

Svi smo svesni velikih troškova koje imamo tokom praznika. Ne želimo da vam nedostatak sredstava bude razlog da odustanete od izbalansirane i zdrave ishrane.

Zato vam pored mogućnosti da podelite troškove poklanjamo popust od 15% na januarski mesečni meni.

Mesečni popust - 5 obroka dnevno platite od 1.500 rsd

Ovaj popust odnosi se na januar mesec. Potrebno je da u decembru platite jednu nedelju, a ostatak u januaru. Popust od 15% vam omogućava da 5 obroka dnevno (doručak, ručak, večera + 2 užine) plaćate po ceni od 1.500 dinara.

Nedeljni popust - 5 obroka dnevno platite od 1.650 RSD

Ukoliko želite da probate FitEelement pakete tokom jedne nedelje u januaru sada možete poručiti svoj nedeljni meni na popustu od 10%. Vi birate koje nedelje u januaru želite da vam dostavimo vaš nedeljni paket. Popust od 10% vam omogućava da 5 obroka dnevno (doručak, ručak, večera + 2 užine) plaćate po ceni od 1.650 dinara.

Velika praznična akcija popusta

Na vama je da odlučite da li želite jedne nedelje u januaru da probate naše obroke ili želite celog januara da se hranite zdravo. Za koju god se opciju odlučili, možete birati da li ćete hranu poručiti samo tokom radnih dana ili želite da zdravi Fit Element obroci budu deo vaše trpeze i tokom vikenda.
  • Ponedeljak – petak
  • Ponedeljak – subota
  • Ponedeljak – nedelja

Paketi zdrave ishrane biće dostavljeni na vašu adresu posle Božića.

Rezervišite svoj nedeljni ili mesečni paket klikom na link i iskoristite veliki praznični popust, a ukoliko niste sigurni koji paket je baš za Vas tu je naš tim da pomogne, pozovite broj telefona.

type your search

BRZI KONTAKT

ISKORISTI PRILIKU

Napravi  promenu sa našim izbalansiranim paketima zdrave ishrane