Upoznajte naš tim

Mr sc.med.dr Veroslava Stanković dijetolog

Dijetolog mr sc.med.dr Veroslava Stanković ~ specijalista ishrane zdravih i bolesnih ljudi. Rođena je1972.godine u Nišu. Šef je Katedre za strukovne dijetetičare nutricioniste od novembra 2021 godine. Član je Lekarske komore i Društva dijetetičara-nutricionista.⁣ 

Veroslava Stanković zauzima posebno mesto u našem timu Fitelement i ona je zadužena za ishranu zdravih i bolesnih judi, izradu jelovnika, izradu personalnih jelovnika kao i edukacijama o zdravim stilovima života i prevencijom nepravilne ishrane.

 

vuk đorović kuvar

Proputovao je svet igrajući folklor i za to vreme opčinile su ga kuhinje širom sveta, što je doprinelo tome da sazna šta bi želeo da bude kad poraste.
Vuk se profesionalno kulinarstvom bavi već više od 10 godina. Dokazao se kao glavni kuvar u mnogim renomiranim restoranima u Beogradu ali i izvan granica Srbije.
Naklonjeniji je pripremi hrane na način koji čuva njena hranljiva svojstva i ističe ukus.
“Volim akciju i da stvaram nova jela. Kako bih to bolje opisao, da pravim fuziju na tanjiru. Kuvarstvo me uzdiže na viši nivo i tu se osećam najispunjenije. Raduje me kada vidim nasmejanog gosta koji istinski uživa u mojoj hrani. Posao mi pruža priliku da stvaram magiju zadovoljstva punog stomaka.”

slobodan petrović fitnes instruktor

Trenerski posao podstakao ga je da razmišlja o treningu kao celini koja bi trebalo da ostvari rezultat, koji je za svakog pojedinca drugačiji.

U međuvremenu je osnovao Quickly Shape firmu, koja mu je omogućila da razvija dalje svoje trenerske veštine i prilagođava treninge potrebama i okruženju svakog svog klijenta.
Slobodan je vremenom razvio treninge za izvođenje u sali, za treninge kod kuće, ali i došao na ideju da pokrene zaposlene.
Svako može da trenira i uz odgovarajuću ishranu postiže željene rezultate.
“Pored individualnih i grupnih treninga uživo, bavim se online grupnim i individualnim treninzima, kao i pisanjem programa koji se realizuju putem aplikacije.
Moja misija je da omogućim ljudima da odrade efikasan trening gde god da se nalaze.”

type your search

BRZI KONTAKT

ISKORISTI PRILIKU

Napravi  promenu sa našim izbalansiranim paketima zdrave ishrane