SavetiKako da smršate do 6 kilograma za mesec dana?
Kako da smršate do 6 kilograma za mesec dana?

Kako da smršate do 6 kilograma za mesec dana?

Kako da smršate do 6 kilograma za mesec dana?

Želite da smršate do leta, ali da ne gladujete i narušite svoje zdravlje? Želite da detoksikujete organizam i izbacite nezdrave materije? Voleli biste da se osećate poletno, rasterećeno i zadovoljno? FitElement paketi zdrave ishrane pomoći će vam u cilju zdravog mršavljenja.

Izgubite od 3 do 4 kg za dve nedelje

FitElement korisnici ističu da su tokom korišćenja paketa zdrave ishrane uspeli da izgube u proseku od 3 do 4 kilograma u dve nedelje, dok je prosek mršavljenja tokom mesec dana zdrave ishrane po FitElement jelovniku bio do čak 6 kilograma.

Tri paketa prilagođena vašim potrebama

FitElement čine tri paketa:

FitElement plus namenjen je osobama koje imaju problem sa viškom kilograma. Tokom konzumacije obroka korisnici polako prilagođavaju svoj organizam na manje količine i pripremaju ga za manje unose hrane i za naredni paket FitElement jednako.

FitElement jednako je za one korisnike koji žele da se hrane zdravo, vode uravnotežen život. One koji su već navikli na zdravu ishranu i koji žele da im naš tim pomogne u cilju zdrave i uravnotežene ishrane.

FitElement minus namenjen je svima koji žele da smršaju, ali da ne naškode svom zdravlju. Svi paketi se sastoje od 5 obroka – doručak, ručak i večera, uz dve užine.

FitElement tim je tu da da savete koji paket najviše odgovara vašim potrebama, navikama i ciljevima.

Leto je iza ćoška! Smršajte u maju po AKCIJSKOJ ceni FitElement paketa

Ukoliko želite da smršate do leta, sada je idealna prilika jer je dvonedeljni pakat zdrave ishrane i mesečni paket ishrane na popustu.

Uz poručivanje 2 nedelje zdrave ishrane, ostvaruje se 10% popusta čime ćete uštedeti od 2.000 dinara do 7.000 dinara.

Uz poručivanje mesec dana zdrave ishrane, ostvarujete 15% popusta čime ćete uštedeti od 6.000 dinara do 8.000 dinara.

Leto je iza ćoška! Spremite se za vrele dane i letnje kombinacije ili za neki bitan događaj, bez gladovanja, uz FitElement pakete zdrave ishrane..  Poručite svoj paket zdravlja po sniženoj ceni klikom na link.

type your search

BRZI KONTAKT

ISKORISTI PRILIKU

Napravi  promenu sa našim izbalansiranim paketima zdrave ishrane