Fit ElementIskustva korisnika: Kako sam smršala 4kg bez gladovanja za mesec dana?

Iskustva korisnika: Kako sam smršala 4kg bez gladovanja za mesec dana?

Iskustva korisnika

Kako sam smršala 4kg bez gladovanja za mesec dana?

Vaše iskustvo i lepa reč je naša najbolja preporuka. Naše korisnice Jelena Ratković i Sandra Sarać odlučile su da svoje iskustvo zdrave i izbalansirane ishrane FitElement obrocima podeli sa vama.

“Smršala sam četiri kilograma za mesec dana, a svi mi kažu da izgledam kao da sam izgubila 10 kilograma. Prosto sam se izduvala”, ushićeno počinje razgovor Sandra koja je zbog osmočasovnog rada na poslu bila primorana da kupuje brzu i nezdravu hranu.

Sandra dodaje da je sam koncept ishrane, organizacije i dostave hrane na željenu adresu, za nekog ko provodi mnogo vremena na poslu, poput nje, bio presavršen.

“Momenat u kojem mi dostavljaju hranu na poslu, da ne moram da mislim šta ću danas da kuvam ili da li ću opet jesti u pekari, koja je inače preskupa, mi je bio zaista savršen. Nisam gladovala, a izgubila sam kilograme i osećam se odlično”, kaže Sandra.

Prema njenim rečima, ovo nije prvi put da pokušava da skine kilograme, ali joj do sada nijedna dijeta nije dala rezultate poput ovih.

“Na poslu vide da jedem FitElement i pitaju me da li je ukusno, a ja veoma rado svima preporučim jer sam konačno našla nešto što će mi pomoći da organizujem svoju ishranu i svoj život”, ističe ona i dodaje da nema više prejedanja, naduvenog stomaka, jer su obroci izbalansirani i veoma ukusni.

Za kraj razgovora naglašava da sigurno neće prestati sa FitElement ishranom i da svima koji žele da smršaju zdravo, a da ne gladuju preporučuje da probaju FitElement obroke.

Kako sam za dve nedelje uspela da uđem u 2 broja manju garderobu?

Druga korisnica FitElement obroka Jelena Ratković ističe da joj je najveći utisak to što je nakon samo dve nedelje zdrave ishrane vidno smanjila kilograme, izgubila višak tečnosti i obime, zbog čega sada nosi dva broja manju garderobu.

“Na početku mi je bilo vrlo neobično da jedem pet puta dnevno i da mršavim. Ranije sam imala jedan do dva obroka dnevno u želji da smršam, a samo sam se gojila, jer se sve nagomilavalo. Kako sam krenula sa FitElement ishranom probudio se i ubrzao metabilizam, osećam se lakše, poletnija sam i počela sam da mršavim”, objašnjava svoje iskustvo Jelena.

Ona ističe da nije sigurna koliko je izgubila kilograma, ali da po konfekcijskom broju može da vidi da su joj se obimi smanjili.

“Hrana je fenomenalna, neki obroci su malo obimniji, neki su bili skroz dovoljni, ali bitno je da nikada nije manjalo. Hrana je raznovrsna i baš mi se dopao izbor namirnica. Veoma sam zadovoljna i preporučila bih svima”, zaključuje Jelena, korisnica FitElement obroka.

Ugrabite akciju popusta od 10% i 15%!

Leto je iza ćoška. Ukoliko želite da smršate do leta, ali da se ne izgladnjujete i da ne naškodite svom zdravlju, poručite FitElement obroke. Ugranite majski popust od 10% na dve nedelje zdrave ishrane i 15% na mesec dana zdrave ishrane.

Poručite svoj paket obroka još danas I krenite da negujete I brinete o svom zdravlju, telu i duhu.

type your search

BRZI KONTAKT

ISKORISTI PRILIKU

Napravi  promenu sa našim izbalansiranim paketima zdrave ishrane