Devet razloga zašto treba da probate Fit Element obroke

Devet razloga zašto treba da probate Fit Element obroke

U poslednje vreme često se može čuti da zdrava hrana podrazumeva izgladnjivanje ili izbacivanje određenih namirnica. Najzdravija dijeta ne daje željene rezultate jer često podrazumeva odricanje i izgladnjivanje organizma.

Ukoliko spadate u grupu onih koji žele da se osećaju bolje i da brinu o svom telu, ali ne želite da se izgladnjujete i stvarate sebi pritisak svaki put kada ne znate šta ćete jesti, izdvajamo devet razloga zašto su Fit Element paketi zdrave hrane nešto što treba da probate.

1. Zdrava ishrana je izbalansirana ishrana

Devet razloga zašto treba da probate Fit Element obroke

Fit Element pakete čine zdravi obroci bogati proteinima, ugljenim hidratima i mastima. Pripremljeni su od svežih namirnica, ne prže se i ne koriste se nezdrava ulja i rafinisani šećeri. Paketi sadrže pet obroka dnevno u kojem dobijate lagan doručak, zdrav i brz ručak, ukusnu večeru i dve užine /jedan zdrav kolač i jednu vočnu užinu/.

Fit Element ruši mit i dokazuje da zdrava ishrana može biti veoma ukusna.

2. Paketi zdrave hrane koji se prilagođavaju vašim potrebama

Fit Element čine tri paketa. Paket minus je prilagođen onima kojima je cilj najzdravija dijeta. Paket plus je odlična ishrana za ljude sa pojačanom aktivnošću i one kojima su potrebni obroci sa više kalorija, a paket jednako je za one koji žele da održe ravnotežu i hrane se zdravo.

Dešava se da neko ko je krupnije građe želi da smrša, ali da je paket minus veliki šok za taj organizam. U zavisnosti od potreba i cilja, ali pre svega konstitucije i građe, naš stručan tim kreira za vas dnevni meni, nedeljni plan ishrane ili mesečni paket koji odgovara vašim potrebama.

3. Mogućnost isprobavanja i menjanja paketa

Devet razloga zašto treba da probate Fit Element obroke

Niste sigurni da li će vam više prijati paket plus ili jednako? Ili biste možda krenuli od paketa minus, ali se plašite kako će na vas uticati zdrava ishrana za mršavljenje? Ono po čemu se Fit Element razlikuje je mogućnost da isprobate više paketa i da se odlučite za onaj koji vam najviše prija.

4. Hrana za osobe sa insulinskom rezistencijom

Moderan način života doveo je do sve ćešće pojave insulinske rezistencije kod mlađih osoba. Zato je Fit Element prvi na tržištu uveo jelovnik za insulinsku rezistenciju. Obroci su izbalansirani sa preporučenim unosom makro i mikro nutrijenata. Naši obroci razbijaju zablude u vezi sa ishranom osoba sa insulinskom rezistencijom, tačnije mišljenje da osobe sa ovom zdravstvenom tegobom moraju da konzumiraju siromašne obroke i da ne smeju da jedu pojedine namirnice kao što su voće i žitarice.

5. Zdravi recepti delo nutricioniste i profesionalnih kuvara

Devet razloga zašto treba da probate Fit Element obroke

Jelovnik zdrave ishrane kreira nutricionista Veroslava Stanković, lekar specijalista u ishrani zdravih i bolesnih ljudi. Sve zdrave obroke prave kreativni kuvari, odlučili da postanu deo Fit Element tima i da zajedno sa nutricionistom i fitnes trenerom kreiraju izbalansirane i ukusne obroke koji mogu da podmire dnevne potrebe organizma, kako osobe koje žele da smršaju tako i ljudi koji su sa povećanom aktivnosti tokom dana.

6. Mogućnost online konsultacije oko hrane

Ukoliko niste sigurni koja hrana odgovara vašim potrebama, kod našeg nutricioniste, možete zakazati i online konsultacije.

7. Treninzi uz mesečni paket su idealna varijanta za Vaše telo

Korisnici mesečnog paketa ishrane su u prednosti u odnosu na ljude koji nemaju uređenu ishranu. Vi dobijate pun efekat rada, tj. vežbanja, kao i željene transformacije svog zdravlja, kao i samog izgleda tela.

8. Svakog jutra pet zdravih obroka na vašoj adresi

Hranite se zdravo i uštedite više od 1.000 dinara dnevno

Ukoliko ne želite da razmišljate šta ćete jesti ove nedelje, kada da stignete sve da spremite, a ne želite da konzumirate nezdravu hranu, onda je Fit Elemet dostava zdrave hrane odlično rešenje za vas. Hrana je sveža, priprema se svakog jutra kada stiže na željenu adresu. Porudžbina se vrši preko telefona, maila ili preko društvenih mreža.

9. Popust za porodice i parove na istoj adresi

Oni koji poruče Fit Element pakete zdravlja čija se dostava vrši na istoj adresi ostvaruju popust od 10% na mesečni iznos paketa.

Iskoristite akciju

Iskoristite akciju 10% da isprobate naša ukusna jela tokom cele radne nedelje i promenite svoj način života i funkcionisanja.

type your search

BRZI KONTAKT

ISKORISTI PRILIKU

Napravi  promenu sa našim izbalansiranim paketima zdrave ishrane