Fit ElementHranite se zdravo i uštedite više od 1.000 dinara dnevno
Hranite se zdravo i uštedite više od 1.000 dinara dnevno

Hranite se zdravo i uštedite više od 1.000 dinara dnevno

Hranite se zdravo i uštedite više od 1.000 dinara dnevno

Zdrava ishrana ne mora da bude skupa

Želite da se hranite zdravo, ali nemate vremena da spremate obroke? Mrzi vas da nosite hranu na posao i vraćate činije svakog dana kući? Preskupo vam je da svakog dana poručujete hranu iz brojnih restorana ili da kupujete gotovu hranu iz prodavnice? Dosta je mučenja i razmišljanja šta jesti danas! Fit Element tim priprema zdrave obroke za vas svakog jutra i dostavlja ih na vašu adresu. 5 obroka dnevno – doručak, ručak, večera i dve užine po ceni od samo 1.600 dinara dnevno.

Kako ćete uštedeti više od 1.000 dinara dnevno?

Iako vam na prvi pogled može delovati preskupo da plaćate nedeljni ili mesečni paket i da vam se dostavljaju obroci za ceo dan, istina je da ćete na ovaj način pre svega jesti zdravo, ali i uštedeti.

Zdrav doručak za 300 dinara

Fit Element sadrži 5 obroka. Jelovnih je šarenolik, ali ako uzmemo primer jednog doručka on može sadržati mladi sir, mik salata, paradajz, krastavac, papriku, masline, hleb, kokos lističe, maslinovo ulje i u proseku košta oko 300 dinara.

Ukoliko kupite doručak u pekari za parče pite i jogurt ćete platiti između 250 i 350 dinara, dok ćete za jaja iz restorana dati i do 500 dinara.

Prva užina je uglavnom voće i to je oko 150 dinara. Na ovaj način ćete ograničiti sebe da ne pokleknete i pojedete nešto slatko iz kancelarije.

Bogat i veoma ukusan ručak za 500 dinara umesto za 1.000 dinara

Jedan ručak u Fit Element paketu sadrži junetinu, rižu, sataraš, kukuruz, grašak, tomatino, miks salata, soja sos i maslonovo ulje i košta oko 600 dinara. 

Ukoliko pak na poslu poručite ručak iz restorana ili kupite gotovo jelo iz prodavnice poput paste, junetine ili ribe, ručak će vas koštati oko 1.000 dinara, sa tim da ćete možda uneti i namirnice koje su nutritivno siromašne. 

Druga užina se može sastojati od slanih mafina i ona košta oko 120 dinara.

Zdrava i lagana večera da ne brinete o hrani

Zdrava večera u Fit Elementu se može sastojati od kinoe, krastavca, paradajza, paprike, miksa salata, maslinovog ulja, senfa, badema, pomorandže i košta oko 400 dinara. Nakon napornog radnog dana većina nas zna da pojede bilo šta što nađe u frižideru ili da poruči fast food koji može koštati čak i do 1.000 dinara i koji će biti jako nezdrav za naš organizam.

Uštedite novac i svoje vreme!

5 zdravih obroka u Fit Element paketu možete plaćati od 1.600 dinara dnevno. Kupovina obroka u restoranu i prodavnici na dnevnom nivou može koštati od 2.000 do 2.500 dinara. Pored uštede u novcu, ukoliko se odlučite za Fit Element profesionalni kuvari i dijetolog će za vas pripremati jelovnik i zdravu hranu. Tako ćete uštedeti svoje vreme, iskoristiti ga za druge stvari i nećete više brinuti šta pojesti u toku dana, nedelje, meseca.

Ukoliko ne želite da brinete o ishrani, a želite da se hranite zdravo poručite klikom na link jedan od tri Fit Element paketa – Element minus (za one koji žele da smršaju), Element plus (za one koji su gojazni, a žele da smršaju zdravo i postepeno) i Element jednako (za one koji žele da održe ravnotežu u ishrani).

type your search

BRZI KONTAKT

ISKORISTI PRILIKU

Napravi  promenu sa našim izbalansiranim paketima zdrave ishrane